Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Välkomna!

Alla platser ligger online

Boka här

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

"Begåvad med en djävulsk tonsäkerhet är han något av en matvärldens Avicii - en imponerande enmansorkester i ett kök inte större än ett DJ-bås"

Citat från White Guide

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Vi höll oss kvar i Nordic-guiden under de åren den publicerades, och även i den ”vanliga” White Guide, som vi 2019/20 även blev nominerade i kategorin ”Årets Hjärtekrog”.  Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför den kommande säsongen

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

Välkomna till oss här på Trädgårdsgatan 26!

Nu under september har vi öppet onsdag-lördag, med två sittningar per kväll; kl 17.30 & 20.00. Säsongsavslutning lördag 30 september.

För eventuella frågor vänligen ring 0485-77242 eller maila jonas@tg26.se