Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Välkomna!

Öppet fram till Skördefesten

Boka här

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

Certificate of excellence 2016-19

"Begåvad med en djävulsk tonsäkerhet är han något av en matvärldens Avicii - en imponerande enmansorkester i ett kök inte större än ett DJ-bås"

Citat från senaste White Guide

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Sedan dess har vi hållit oss kvar i guiden år efter år och även i den ”vanliga” White Guide, som vi 2019/20 även blev nominerade i kategorin ”Årets Hjärtekrog”.  Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför den kommande säsongen

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

Välkomna till Restaurang Trädgårdsgatan 26.

Vi håller öppet onsdag till lördag fram till och med v 39 (Skördefesten).

Två sittningar per kväll; kl. 17.30 & 20.00

Vi kommer även denna säsong ha tomma bord i vår lilla lokal för att möta den rådande situationen, minimumavstånden mellan borden kvarstår fortfarande även efter den 1 juli, liksom fortsatt förhöjd hygien; både bland våra rutiner och möjligheter för Er som gäst.

För eventuella förfrågningar eller annan info, vänligen ring 0485-77242 eller mejla jonas@tg26.se

När bokningsmodulen säger ”Tyvärr. Det är inte möjligt att boka online för tillfället..” så betyder det att samtliga platser resten av säsongen är uppbokade, då alla sittplatser erbjuds online.