Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Smygpremiär till påsk!

Välkomna!

Boka här

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

trip-logo trip-logo

"En fantastisk upplevelse, både kulinariskt och personligt. Väl avvägda smaker och perfekt anpassade viner"

Omdöme från Tripadvisor

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Sedan dess har vi hållit oss kvar i guiden år efter år och även den ”vanliga” White Guide, som vi inför i år 2019 även blivit nominerade i kategorin ”Årets Hjärtekrog”.  Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför den kommande säsongen

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

Välkomna till Restaurang Trädgårdsgatan 26.

Nu öppnar vi upp under påskhelgen, Långfredag-Påskdagen (19-21 april).
För att ånyo hålla stängt ett tag till på grund av andra åtaganden, innan vi kör på igen från och med fredag 14 juni fram till och med Skördefesten 28 september.

Ni kan redan nu göra Era bokningar inför påsk och sommaren här nedan, välkomna!

För eventuella förfrågningar eller annan info, vänligen ring 0485-77242 eller mejla jonas@tg26.se