Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Välkomna!

Onsdag-lördag

Boka här

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

trip-logo trip-logo

"Ett besök på denna fantastiska restaurang är helt enkelt ett måste för alla som vill berika matminnets pärlhalsband"

Omdöme från Tripadvisor

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Sedan dess har vi hållit oss kvar i guiden år efter år och även i den ”vanliga” White Guide, som vi 2019/20 även blev nominerade i kategorin ”Årets Hjärtekrog”.  Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför den kommande säsongen

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

Välkomna till Restaurang Trädgårdsgatan 26.

Vi har öppet onsdag-lördag under juni, två sittningar per kväll; kl. 18.00 & 20.30. Stängt Midsommarafton.                                                                                                                                                        Under juli och första halvan av augusti har vi öppet måndag-lördag. Från v 34 fram till Skördefesten har vi öppet ånyo onsdag-lördag.

På grund av Covid-19 så blir det lite annorlunda på vår lilla restaurang, och vi kommer att ta till de åtgärder vi kan för att Ert besök skall bli så säkert och bra det går genom grundlig städning varje dag och även mellan våra sittningar. Vi kommer även att låta vissa av borden stå tomma då vår yta i restaurangen är väldigt begränsad, framför allt blir det så när vi får många bokningar på 2 personer.

Detta bygger naturligtvis också på en ömsesidig respekt också från Er sida som gäst; känner ni av symtomen innan så boka hellre av för allas bästa.

För eventuella förfrågningar eller annan info, vänligen ring 0485-77242 eller mejla jonas@tg26.se