Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Tack för denna säsongen!

Välkomna nästa år.

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

trip-logo trip-logo

"Ett besök på denna fantastiska restaurang är helt enkelt ett måste för alla som vill berika matminnets pärlhalsband"

Omdöme från Tripadvisor

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Sedan dess har vi hållit oss kvar i guiden år efter år och även i den ”vanliga” White Guide, som vi 2019/20 även blev nominerade i kategorin ”Årets Hjärtekrog”.  Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför den kommande säsongen

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

Välkomna till Restaurang Trädgårdsgatan 26.

Vi har nu stängt för säsongen, och vi vill samtidigt passa på att tacka våra gäster för den gångna säsongen, som under omständigheterna ändå blev en bra sommar; färre gäster i vår lilla restaurang förvisso, men ni som kom förgyllde våra kvällar. Tack!

Välkomna igen 2021!

För eventuella förfrågningar eller annan info, vänligen ring 0485-77242 eller mejla jonas@tg26.se