Trädgårdsgatan 26

EN MINNESVÄRD MATUPPLEVELSE

Välkomna till den lilla krogen.

Öppet från 1 juli

Till bokningen

Den lilla kvarterskrogen.

Sök Er till det sista huset på Trädgårdsgatan, i korsningen med Badhusgatan så möter Ni ett av Borgholms äldst bevarade hus. Stig in genom den röda dörren med det runda fönstret och Ni är här.

trip-logo

Härlig kulinarisk upplevelse i gemytlig och intim atmosfär med endast 16 matgäster samtidigt. Får högsta betyg i såväl mat som service och bemötande, kanon helt enkelt.

Omdöme från Tripadvisor

Endast de bästa råvarorna.

Krögaren Jonas Åhman skapar rätter med råvaror både från ön och längre bort, med ambitionen att ge Er en minnesvärd kväll både vad det gäller mat, dryck och service i den lilla kvarterskrogen.
I december 2014 utsågs Trädgårdsgatan 26 till en av Nordens bästa restauranger i den första utgåvan av ”White Guide Nordics 250 Best Restaurants 2015” varav endast ett drygt 80-tal var från Sverige.

Sedan dess har vi hållit oss kvar i guiden år efter år. Vi känner oss stolta och glada över det erkännandet och det sporrar oss inför det nya året och för fortsättningen för Restaurang Tullhuset i Kalmar, som redan på sitt första år har kommit med i White Guide med ”Mycket God Klass”. Med den anledningen så kommer därför Trädgårdsgatan 26 bli en mer renodlad sommarrestaurang.

Onlinebokning Trädgårdsgatan 26

 

Välkomna till Restaurang Trädgårdsgatan 26.

Vi har öppet för säsongen från lördag den 1 juli fram till lördag den 12 augusti. Måndag till lördag. Söndag vilodag.

Två sittningar per kväll; 18.00-20.00 & 20.30-